2011. május 26., csütörtök

Salomon Outdoor Lábbeli Techamphibian 2 W * ÚJ *:
Új Salomon Techamphibian 2W Gr.37 cipő 1 / 3 - 4 1 / 2 - Egyesült Királyság 4.5.
Megvettem a cipőt, mielőtt 6 hét, de túl kicsi a lábam. A 14 napos visszatérési politika Aztán kimaradt egy bizonyos ponton.
A cipő szuper kényelmes, és szintén meg kell küldeni Önnek. (4 € Hermes csomag). Kinevezés bizalommal!


Termék leírása:
Ez a rendkívül kényelmes TechAmphib egyesíti a támogatása és védelme a teljes cipő a könnyű súly a szandál. A rejtett, sima belső varratok súrlódásmentes kényelem minden olyan tevékenység - akár mezítláb.
Könnyebb körben cipő, mountain bike, és illik, nagyon jó fűző, a legjobb (oldalsó) Állj, elég profil, keskeny és közepes vágni.
A szobák kényelmesek, alkalmasak kikapcsolódásra és a gyalogos - és nézd is divatos. Trekking szandál ülni a szabadtéri területen több mint lábbeli. Majd elmondom, mit tud igazán trekking szandálok és mit kell keresni, ha vásárol.
A Salomon Techamphibian alapítás után a vízügyi cipő - ma a multifunkcionális cipő az egyik az abszolút felső eladók a gyűjtemény. A Techamphibian van egy rendkívül lélegző Meshkonstruktion és egy lehajtható sarok és ezért vett egy Clog. A Contagrip egyetlen garancia kiváló fogást, és nem hagy csíkokat kezességvállalási fényes, sima felületek, és ezért igen alkalmas egy hajókiránduláson. Hála a bélés készült bambusz szál-és antibakteriális berendezések kellemetlen izzadság szaga hatékony megelőzését.
A kényelmes cipő ötvözi a támogatása és védelme a teljes cipő a könnyű súly a szandál. Akár a szárazföldön vagy vízen, a Techamphibian 2 tesz minden tevékenységet.
Ár: 58 EUR